ORGANISATIE JONGERENWERK

Er werken drie jongerenwerkers bij 4ALL, namelijk Barbara, Emmy en Edwin.

Het kantoor van het jongerenwerk zit in 4ALL. Je vindt 4ALL aan de Engeveldweg 4 in Zevenaar (naast de ToJo). De jongerenwerkers zijn vaak overdag op het kantoor bezig en je mag altijd even thee komen drinken of bijkletsen.

Helaas heeft de gemeente niet genoeg geld om ook een jongerencentrum te plaatsen in alle plaatsen in de gemeente Zevenaar, zoals Babberich en Giesbeek. Het jongerenwerk doet wel zijn best om daar ook activiteiten te organiseren voor en door jongeren.

Wie betaalt?

Het jeugd- en jongerenwerk van Zevenaar krijgt elk jaar geld van de gemeente om haar activiteiten uit te voeren. Dit geld noem je subsidie. De gemeente geeft deze subsidie niet zomaar, ze willen dat het jongerenwerk er leuke en goede dingen voor doet.

Van het geld wordt bijvoorbeeld de huur van het jongerencentrum betaald, het loon van de jongerenwerkers en natuurlijk betalen de jongerenwerkers er de activiteiten van. Het jongerenwerk kan op deze manier bijvoorbeeld de entree van een disco laag houden, zodat zoveel mogelijk jongeren gebruik kunnen maken van alle activiteiten.